Ziekenhuis Bedden

Een medisch bed speelt een niet te onderschatten rol in de kwaliteit van zorg die u levert. Bij NovyMed begrijpen we dit. Bent u op zoek naar een nieuw soort verpleegbed voor uw zorginstelling? Bij NovyMed bent u al meer dan 60 jaar aan het juiste adres.

NovyMed heeft een breed assortiment aan medisch meubilair, waaronder zorgbedden: van een verpleegbed voor volwassenen tot verlosbedden en babybedden. Elk medisch bed wordt exclusief geleverd.

Onze goede service leidt tot grote tevredenheid van onze clientèle, bestaande uit ziekenhuizen, revalidatiecentra en onderwijsinstellingen in heel Nederland en de omringende landen.

Zo is bijvoorbeeld het grootste schip van de Nederlandse Koninklijke Marine, het Joint Support Ship (JSS) Karel Doorman, uitgerust met NovyMed bedden.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in:

NovyMed Service

Onze servicegerichte medewerkers zijn u graag van dienst in het gehele proces: van ondersteuning bij het afwegen van uw keuzes tot het jarenlange onderhoud van het aangeschafte meubilair. NovyMed is als kleine onderneming zeer flexibel en kan daardoor gemakkelijk aan uw wensen voldoen. Als u bij NovyMed een onderhoudscontract afsluit, bent u verzekerd van regelmatig onderhoud aan de NovyMed producten.

Tevens kan NovyMed de medewerkers van uw eigen technische dienst opleiden, in uw zorginstelling of bij ons hoofdkantoor in ’s Hertogenbosch, zodat zij de bedden in optimale staat kunnen houden. Al onze onderhoudsmonteurs beschikken over een VCA-certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om medewerkers via een gecertificeerd programma veiliger te laten werken.
Kortom, bij NovyMed bent u aan het juiste adres voor het kopen en (laten) onderhouden van uw ziekenhuisbed!

Assortiment bedden ziekenhuis

Zoekt u een kwalitatief goed zorgbed voor uw afdeling? In de categorie verpleegbedden voor volwassenen bieden we verschillende mogelijkheden: van een eenvoudig ziekenhuisbed tot een uiterst geavanceerd elektrisch zorgbed. Al onze modellen zijn elegant vormgegeven en ergonomisch te bedienen, dus gebruiksvriendelijk voor uw medewerkers. Aanvullende opties zijn traploze (anti-)Trendelenburgstanden, een verlaagd ziekenhuisbed om het valrisico te verlagen, bedverlengers en automatische slaapstand. De bedden zijn beschikbaar in verschillende formaten, waardoor ze ook geschikt zijn voor uw kinderafdelingen.

Tevens hebben wij een brede keuze aan bedden voor moeder en kind. Onze verlosbedden zijn comfortabel voor zowel de (aanstaande) moeder als het personeel. De veiligheid voor moeder en kind is goed geborgd. Voor de postpartum-periode hebben wij diverse bedden voor de neonaat. Een aantal van onze babybedden kan samengevoegd worden met het bed van de kersverse moeder, zodat zij goed contact kan maken met haar baby. Ook vergemakkelijkt dit vernuftige systeem de borstvoeding. Door een modern en strak design kunnen de wiegjes makkelijk gereinigd worden, zodat ook de hygiëne gewaarborgd is. Voor oudere kinderen hebben wij vrolijke kindvriendelijke bedden met makkelijk te openen en te sluiten zijhekken, die bovendien eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in: