Over NovyMed - Mobilizing Healthcare

Wij zijn NovyMed. Wij leveren medisch meubilair waarmee de mobiliteit in ziekenhuizen en zorginstellingen verbetert. Van brancards en stretchers tot dynamische operatie- en relaxstoelen. Altijd ergonomisch verantwoord en onderhoudsvriendelijk. Voor meer patiëntencomfort, ligduurverkorting én meer efficiency op de werkvloer.


Wij brengen de zorg in beweging

Bij NovyMed geloven we in de kracht van mobiliteit. In sneller uit bed. In meer beweging. Op die manier voelen patiënten zich namelijk minder ziek en herstellen ze eerder en beter. Daarom voorzien wij o.a. revalidatiecentra, verpleeghuizen, de SEH, dagverpleging en het patiëntentransport van vernieuwende producten die een actieve genezing stimuleren:


Grensverleggend innovatief

Wij leveren de nieuwste producten van toonaangevende merken die zich keer op keer bewezen hebben. Daarnaast ontwikkelen we op basis van actuele trends en marktwensen zelf ook nieuwe meubelen zoals onze U-shape trauma/röntgen stretcher en de DOC Classic operatiestoel. We vernieuwen en verbeteren continu. We verleggen grenzen op het gebied van bedieningsgemak en comfort. Ook zo houden we de zorg in beweging.

 

Deskundig

Met andere woorden: we weten alles van medisch meubilair en kennen ons assortiment als onze broekzak. Dat houdt in dat we u kunnen voorzien van advies dat u écht vooruit helpt. Dat we oplossingen vinden voor alle problemen en wensen van uw zorginstelling of afdeling. Hoe specifiek die ook zijn. Daarbij voorzien we ook in service en onderhoud. Van onze eigen producten én die van de concurrent.


Samenwerken?

Wilt u uw zorg naar een hoger plan tillen? Laten we dan samenwerken. We komen graag bij u langs om uw behoeften te inventariseren en ook uw instelling (weer) in beweging te krijgen. Flexibel, snel en gewoon met één vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo prettig.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wat we voor u en uw patiënten kunnen betekenen.

stryker R2PRO Etac Technicare carina babynel aurion lameris VELA medical logo