Over NovyMed

NovyMed International BV te Gorinchem is een toonaangevende leverancier van medisch meubilair voor ziekenhuizen en zorginstellingen zoals revalidatiecentra en verpleeg- en verzorgingshuizen. Het gamma richt zich o.a. op gebieden als verpleging, SEH, dagbehandeling, verloskunde, neonatologie en patiënten transport.

Het streven van NovyMed International BV is erop gericht onze relaties en gebruikers van onze producten een optimaal comfort en bedieningsgemak te bieden en zoveel als mogelijk te voldoen aan de specifieke wensen per instelling. Wij staan zeer dicht bij de markt en de gebruikers door met innovatieve oplossingen in te spelen op de actuele trends en marktwensen. NovyMed International BV biedt een groot aantal producten voor professionals in de gezondheidszorg, zowel van eigen merk als van toonaangevende buitenlandse firma’s.

Deskundig advies

Bij NovyMed International BV bent u altijd verzekerd van een deskundig contactpersoon met kennis en ervaring van de door NovyMed geleverde producten. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste product. En daar houdt onze support niet op, want voor alle producten en systemen die onderhoud behoeven is onze service-organisatie u van dienst.

Service

NovyMed International BV is een onderneming waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Als kleine onderneming zijn wij zeer flexibel waardoor we snel aan uw verzoek voldoen. Naast het aanschaffen van onze producten is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten zodat de door ons geleverde producten met regelmaat worden onderhouden. Mocht u beschikken over een eigen technische dienst dan kunnen wij uw medewerkers opleiden, op uw locatie of bij ons in Gorinchem. Ons gehele team beschikt over het VCA-certificaat.

Producten

Op basis van de jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van medisch meubilair heeft NovyMed International BV naast producten van derden ook een eigen productenlijn. Bijvoorbeeld onze U-shape trauma/röntgen stretcher en de DOC Classic operatiestoel zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben inmiddels hun succes in de markt bewezen. Daarnaast behoren tot ons assortiment:

Onze afdeling productontwikkeling blijft continue bezig om nieuwe producten te ontwikkelen en met nieuwe innovatieve producten op de markt te komen.

stryker eupen Haelvoet logo carina babynel aurion lameris VELA medical logo