Onderhoud


Ervaren serviceteam

NovyMed heeft een enthousiast en ervaren serviceteam. Onze monteurs beschikken over een zeer gedegen productkennis en kunnen binnen korte tijd op locatie eventuele storingen verhelpen en technische service verlenen. Naast reparaties en klein onderhoud kunnen wij het totale onderhoud van bedden en brancards verzorgen. Daartoe bieden wij diverse vormen van onderhoudscontracten aan variërend van preventief tot all-in. Het gehele serviceteam beschikt over het VCA-certificaat.

Voor vele instellingen, waaronder enkele Universitaire ziekenhuizen met wasstraten, voeren onze monteurs reeds het gehele onderhoud op bedden en nachtkastjes uit. Hierdoor beschikken wij tevens over een database over vele jaren met gegevens over wasstraatbestendigheid en onderhoudsaspecten.

Daarnaast beschikken we in ons pand te Gorinchem over een bedrijfshal met een uitgebreide voorraad aan originele onderdelen voor diverse modellen bedden en stretchers, waaronder de merken NovyMed, Etesmi, Temfa-Stryker, Stryker Medical USA, Haelvoet etc.

Kwalitatief onderhoud

De bedden, verlosbedden, brancards en nachtkastjes zijn een belangrijk medium binnen uw organisatie en bepalen voor een aanzienlijk deel de kwaliteit van uw “eindproduct.” Het is dan ook noodzakelijk dat het bestand in optimale conditie gehouden wordt.

Bedden, verlosbedden, brancards en nachtkastjes die in slechte staat verkeren, kunnen de productiviteit en continuïteit van uw organisatie negatief beïnvloeden. De gevolgen van een storing zijn meetbaar en vrij direct te vertalen in kosten (mopperende patiënten, tijd, materiaal en verlies van productie). Wie aandacht schenkt aan periodiek onderhoud en tijdige vervanging, voorkomt uitval en storing. Een effectieve onderhoudsstrategie is de betrouwbaarheidsmotor van uw organisatie en daardoor hét middel om de efficiëntie te vergroten en kosten te besparen.

De hoge kwaliteit en lange levensduur van onze bedden komen het beste tot hun recht wanneer het onderhoud volgens de voorschriften en met originele onderdelen wordt uitgevoerd, zodat de bedden, verlosbedden, brancards en nachtkastjes in een perfecte conditie raken en blijven.

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract bij NovyMed verzekert u van optimaal onderhoud door onze ervaren monteurs met zeer gedegen productkennis. Het kan uw organisatie dusdanig ontlasten zodat men zich kan bezighouden met oorspronkelijke kerntaken. Op basis van de uitgebreide ervaring van NovyMed kunnen wij u in overleg een onderhoudscontract op maat aanbieden.

Tevens leiden wij ook uw medewerkers van de technische dienst graag op. En we instrueren de toekomstige gebruikers over het functioneren en de techniek van de aangeschafte producten.

Het gehele serviceteam beschikt over het VCA-certificaat.

stryker R2PRO Etac Technicare carina babynel aurion lameris VELA medical logo