Stryker


Be Smart, Be Backsmart

Musculoskeletale aandoeningen zijn de belangrijkste gezondheidszorgproblemen die verband houden met werk in de Europese Unie. Ze veroorzaken invaliditeit, afwezigheid van werk en verlies van productiviteit.

Het assortiment van Stryker biedt hier belangrijke en welkome oplossingen op.


Al bijna 25 jaar partnership

Al bijna 25 jaar zetten NovyMed en Stryker samen stappen naar het mobiliseren van de gezondheidszorg. Als een van de eerste dealers van Stryker in Nederland, heeft NovyMed zich altijd verbonden gevoeld met de missie en visie van Stryker. Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds respect, innovatie en de gedeelde passie om de zorg toegankelijker te maken voor iedereen.


Ons Stryker aanbod

  • Prime

  • Prime E

  • Prime TC

  • Prime X

  • Stryker SV2

  • Surgistool 830


Be Smart, Be Backsmart


De economische impact van musculoskeletale aandoeningen in Europa en de zorgsector

Rapporten suggereren dat de gemiddelde kosten van een musculoskeletale aandoening meer dan 21.000 euro bedragen en in totaal oplopen tot 240 miljard euro voor de Europese regio. In vergelijking met andere sectoren hebben zorgmedewerkers een van de hoogste risico’s op musculoskeletale aandoeningen.


Zorgmedewerkers in de EU lopen verhoogd risico op musculoskeletale aandoeningen volgens alarmerende gegevens

In de Europese Unie is 7% van de werkende bevolking werkzaam in de gezondheidszorgsector. Van deze zorgmedewerkers is 36% ouder dan 50 jaar. Maar liefst 47% van deze zorgmedewerkers heeft te maken gehad met rugpijn. Deze cijfers benadrukken het hoge risico op musculoskeletale aandoeningen onder zorgmedewerkers.

Stryker’s Prime Series brancards verminderen de belasting voor zorgverleners en verhogen het patiëntcomfort. Ze bieden geavanceerde mobiliteit voor het vervoer van zwaardere patiënten en laten patiënten zichzelf verstellen. Tot slot zijn ze volledig aanpasbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.


Meer dan 25 jaar partnership

Onze relatie met Stryker is niet slechts een zakelijke overeenkomst; het is een samenwerking die ons elke dag inspireert om beter te worden, om verder te reiken en om nog meer te innoveren.

De producten van Stryker vormen een integraal onderdeel van ons assortiment en sluiten naadloos aan bij onze filosofie van ‘Mobilizing Healthcare’.

stryker R2PRO Etac Technicare carina babynel aurion lameris VELA medical logo