LIANA zit/sta-stabilisator

LIANA zit/sta-stabilisator


Vroege mobilisatie van patiënten op 1m² direct aan de rand van het bed

Met de LIANA zit/sta-stabilisator van MOTIONCARE® wordt het mobiliseren van bedlegerige patiënten aan de rand van het bed eenvoudiger en efficiënter. Dit helpt een van de grootste fysieke uitdagingen waarmee een verpleegkundige of therapeut dagelijks wordt geconfronteerd, te verlichten.

LIANA is een wereldprimeur in de zorgsector en kan worden gebruikt in verpleeghuizen, intensive care units of thuis. Tijdstudies in samenwerking met verschillende klinieken hebben aangetoond dat mobilisatie met LIANA in vergelijking met de conventionele aanpak doeltreffender is. 20 proefklinieken hielpen bij de ontwikkeling van het apparaat om het geschikt te maken voor dagelijks gebruik.


Wat zijn de voordelen van het gebruik van een LIANA?

  1. Minder verzuim van personeel
  2. Minder personeelstekorten
  3. Tevreden personeel
  4. Tijdsbesparing in het mobilisatieproces
  5. Lage onderhoudskosten

Highlights

Onderzoeken en ingrepen

Bijvoorbeeld: Bronchoscopie, lumbaalpunctie, pleurale punctie, vezel endoscopisch slikonderzoek (FEES) en endoscopische onderzoeken kunnen met onze LIANA worden uitgevoerd.

Reanimatie

De snelle verwijderbaarheid van LIANA maakt het mogelijk om in geval van nood, bijvoorbeeld bij reanimatie, snel en efficiënt in te grijpen.

Oefeningen

Met het gebruik van LIANA kunnen therapeutische oefeningen worden uitgevoerd, die bijdragen tot de verbetering van de gezondheid van de patiënt.

Opbergruimte voor de patiënt

Met de praktische extra tafel kan de patiënt voorwerpen makkelijk opbergen en binnen handbereik hebben tijdens het mobiliseren.

Snelle batterijwissel

De eenvoudige en snelle verwisselbaarheid van de batterij in LIANA garandeert een ononderbroken gebruik.

Eenvoudige bediening

De LIANA is na een korte instructie gemakkelijk te gebruiken.


Mobilisatie bij het zitten

Met onze Liana kunnen patiënten veilig en comfortabel in bed in een zittende positie worden gestabiliseerd. De patiënt hoeft het bed niet te verlaten. Dit biedt niet alleen maximale veiligheid voor patiënten en verpleegkundigen, maar verbetert ook de levensverwachting en levenskwaliteit van patiënten.

Voor de verpleegkundige biedt Liana een enorme vermindering van de werklast en dat op slechts 1m².


Mobilisatie bij het staan

Maximale veiligheid, ook bij het staan!

Met Liana kunnen patiënten ook bij het opstaan comfortabel en veilig worden gestabiliseerd. Deze flexibiliteit maakt individuele aanpassing aan de behoeften van de patiënt mogelijk en draagt bij aan een snelle verbetering van de gezondheid.


Resultaten van een tijdstudie:

Tijdsbesparing van meer dan 160 uur per maand* met aanzienlijk minder fysieke stress voor zorgverleners!

* uitgaande van 7 toepassingen per dag (zie tijdstudie)

stryker R2PRO Etac Technicare carina babynel aurion lameris VELA medical logo