Carina

NovyMed heeft in Carina een partner gevonden die met haar assortiment van behandelstoelen voor vele toepassingsgebieden (gynaecologie, urologie, cardiologie, etc.) een klantgerichte oplossing biedt.

Over Carina Medical

CARINA is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van meubels voor medische praktijken. Mede dankzij deze ervaring en kennis voldoen de producten van CARINA aan de behoeften van de markt.

CARINA heeft zijn capaciteit voor innovatie aangetoond, en biedt marktproducten aan die zich laten kenmerken als betrouwbaar, van hoogwaardige kwaliteit en innovatief. Omdat CARINA beschikt over eigen faciliteiten kunnen er bovendien uitstekende productie- en levertijden worden gegarandeerd.

CARINA behoort tot de belangrijkste Franse fabrikanten van meubels voor medische praktijken, zoals: ziekenhuizen, verzorgingscentra, in-home hospitalisaties en laboratoria.

Distributie uitsluitend door professionele dealers.

Related posts

Werken bij NovyMed

NovyMed International BV te Gorinchem is een toonaangevende leverancier van medisch meubilair voor ziekenhuizen en zorginstellingen zoals...

geplaatst op

Privacy Policy

Protecting the security and privacy of your personal data is important to Novymed International B.V. we therefore conduct our business in...

geplaatst op