Proceed behandelstoel


Compact en multi-inzetbaar

De multi-inzetbare behandelstoel Proceed is ontwikkeld in nauwe samenwerking met gipsverbandmeesters vanuit jarenlange praktische ervaring. Oorspronkelijk ontworpen als gipsstoel, biedt deze compacte stoel nu een oplossing voor een breed scala aan medische behandelingen.


Vanuit de praktijk ontwikkeld

Veel zorgprofessionals lopen jarenlang tegen hetzelfde probleem aan. Grote banken in vaak kleine ruimtes die niet alle functionaliteiten bieden. Met de gipsstoel / behandelstoel Proceed is dit verleden tijd! De Proceed is een compacte stoel met veel verstelmogelijkheden, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan behandelingen.

De stoel is vanuit de praktijk ontwikkeld. Dit betekent dat er veel praktische eigenschappen aan de stoel zijn die bijdragen aan verbetering voor patiënt en de behandelaar.


Comfort en gebruiksgemak

De Proceed is kenmerkend vanwege comfort en gebruiksgemak. Comfort voor de patiënt in zowel het bieden van goede kussens, maar ook in het bieden van een comfortabele instapstand en uitstapstand. Daarbij is de behandelstoel zo te positioneren dat elke comfortabele positie voor de patiënt eenvoudig te verstellen is.

Gebruiksgemak voor de behandelaar is ook van groot belang. Een zorgprofessional moet zichzelf kunnen focussen op het leveren van kwalitatieve zorg, en de stoel dient hierbij ondersteunend te zijn. Met een intuïtieve bediening en verstelmogelijkheden is de stoel eenvoudig aan te passen voor diverse behandelingen.


Standen

De Proceed behandelstoel biedt verschillende standen en mogelijkheden voor een optimale behandeling:

  • Hoog-laag verstelling
  • Kantelverstelling
  • Rug verstelling
  • Verstelbare armsteunen
  • Verlengbare armsteunen
  • Verstelbare voetensteunen
  • Verlengbare voetensteunen

Een paar voordelen op een rij:

  1. Compact voor elke behandelkamer
  2. Lage instap- en uitstapstand
  3. Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Of het nu gaat om het aanbrengen van gipsen of andere medische behandelingen, de multi-inzetbare behandelstoel Proceed biedt de oplossing voor een breed scala aan behandelingen.


Meer weten?

Bekijk de productpagina voor een proefplaatsing en technische specificaties.

stryker R2PRO Etac Technicare carina babynel aurion lameris VELA medical logo