Kinderbed

NovyMed is altijd bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de bedden en ontwikkelt met enige regelmaat nieuwe modellen. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Neem dan contact met ons op.

Op onze website vindt u de meest actuele modellen die voldoen aan alle eisen die worden gesteld aan een spijlenbedje. Zo wordt er gekeken naar veiligheid, gebruiksvriendelijkheid van het bed. Ook de Arbowet wordt hierin meegenomen.

Het bed moet tenslotte niet alleen prettig zijn voor de patiënt, maar ook voor uw personeel om mee te werken. Bij NovyMed wordt er altijd gewerkt aan innovaties op het gebied van pedagogische bedden.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in:

Ziekenhuis kinderbed van optimale kwaliteit voor de beste zorg

Een zorginstelling, ziekenhuis of verpleegafdeling is niet compleet zonder ziekenhuis kinderbedden of babybedden. Het is noodzakelijk dat u, als hoofd kinder-/jeugdafdeling, ervoor zorgt dat uw personeel werkt met het beste materiaal. Bovendien zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van pedagogie waar u rekening mee dient te houden.

Zo is er de laatste jaren sprake van de zogeheten rooming-in werkwijze: Moeder en kind verblijven dan direct na de geboorte in dezelfde ruimte. Uiteraard moeten de ziekenhuis kinderbedden hier de mogelijkheid toe geven. Het is voor kinderen en baby’s vaak al moeilijk genoeg dat zij in het ziekenhuis liggen.

Verschillende designs voor het kinderbed ziekenhuis

De kinderbedden voor zorginstellingen, het ziekenhuis en onderwijsinstellingen kunnen in verschillende designs bij ons besteld worden. Doordat kinderen snel groeien hebben ze in variërende leeftijdfases een ander soort bed nodig. Zo kunt u bij ons kiezen voor een een geavanceerd ziekenhuis kinderbed. Deze zijn veilig en van optimale kwaliteit, ook op arbo-technisch gebied.

Het bedje komt in verschillende kleuren, wat het nog leuker maakt voor de kinderen bij u op de afdeling. Andere soorten kinderbedden die u bij ons kunt bestellen zijn bijvoorbeeld een babybed lift. Dit is optimaal voor wanneer het pasgeboren kindje en zijn of haar moeder in het ziekenhuis moet blijven tijdens de nacht. Het bedje is in hoogte aan te passen. Hierdoor is het zeer gebruiksvriendelijk en de stabiliteit is zeer goed. Wilt de kersverse moeder haar kindje nog dichterbij hebben? Dan zijn er ook wiegjes die aan het bed van de moeder vastgemaakt kunnen worden.

  • Babynel Co-Sleep

  • Babynel Lift

Het beste kinderbed geschikt voor het kind en behandelend personeel

NovyMed is een ervaren leverancier van ziekenhuis kinderbedden. Wij zijn de enige producent in Nederland op dit gebied en weten door de jarenlange ervaring inmiddels precies waar een kinderbed ziekenhuis aan moet voldoen. Zo is het belangrijk dat de bedden makkelijk in hoogte verstelbaar zijn en door de geveerde zijhekken is het makkelijk voor medisch specialisten, waaronder kinderartsen, neonatologen, (plastisch) chirurgen, KNO-artsen, neurologen, orthopedisch chirurgen en urologen, tegelijkertijd zorgt dit er ook voor dat de jonge patiënt niet zomaar uit bed kan klimmen of vallen. Daarnaast werken de volgende functies vaak met kinderbedden:

  • Arts-assistenten en co-assistenten (artsen in opleiding)
  • Kinderverpleegkundigen
  • Leerling-verpleegkundigen
  • Pedagogisch hulpverleners
  • Voedingsassistentes
  • Ondersteunende medewerkers

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in: