DOC Classic


Mobiele operatiestoel voor ingrepen aan oog, neus, oor, mond & aangezicht

Efficiënt werken is de sleutel tot succes van ieder modern dagbehandelcentrum. Om dit te bereiken hebben wij de DOC mobiele operatiestoel ontwikkeld. DOC staat voor Dynamic Operating Chair. De DOC Classic Pro is ontworpen voor behandelingen aan oog, neus, oor, mond en aangezicht.


Het ultieme behandel systeem voor uw afdeling

De speciaal gevormde hoofdsteun zorgt voor een stabiele ligging van het hoofd van uw patiënt. Gedurende het gehele zorgproces ligt uw patiënt op de DOC, dus van ontvangstruimte tot verkoeverkamer. De stoel stelt u in staat om snel en comfortabel zorg te verlenen aan uw patiënt, zonder dat er tijd verloren gaat aan overstap- of tilmomenten.


Het DOC-concept van NovyMed – Mobilizing Healthcare

1. Intake

Patiënt neemt plaats op een comfortabele stoel met een lage instaphoogte.

2. Voorbereiding

In een aangepaste voorkeurspositie kan de premedicatie worden toegediend.

3. Verplaatsen

Het centrale 5e wiel en het elektromechanische remsysteem zorgen voor betrouwbare, ergonomische wendbaarheid.

4. Operatie

Zonder enige patiëntoverdracht kan de operatie onmiddellijk beginnen door de stoel in een comfortabele positie voor de patiënt en de juiste hoogte en positie voor de behandelaar te plaatsen.

5. Verplaatsen

Na de operatie wordt de patiënt teruggebracht naar de uitslaapkamer. Opnieuw, zonder enige patiëntoverdracht.

6. Herstel

De patiënt kan nu comfortabel herstellen en de stoel in elke gewenste positie aanpassen.


De voordelen

Ontvangst, voorbereiding, ingreep of behandeling en verkoeveren. Dit alles is mogelijk op de DOC Classic Pro. Dit maakt de stoel uniek en biedt vele voordelen.

  1. Omdat u voor en na de ingreep geen gebruik maakt van een bed of brancard bespaart u tijd, ruimte en extra investering.
  2. Het overtillen van de patiënt van het bed naar de operatietafel, behoort tot het verleden. De extra fysieke belasting van het verzorgend personeel wordt hiermee tot het nulpunt teruggebracht.
  3. De turnover time van het operatie- of behandelproces, zal met behulp van meerdere DOC operatiestoelen per OK of behandelkamer significant worden teruggebracht. Een 40 tot 50% tijdwinst is hierbij een haalbare doelstelling.

Toonaangevende veiligheid

De DOC Classic Pro is toonaangevend op het gebied van veiligheid. De stoel is voorzien van alle essentiële veiligheidsvoorzieningen.

  • Altijd mobiel: De speciale wielen met elektromechanische
    reminrichting kunnen eenvoudig en direct handmatig ontgrendeld worden.
  • Aan/uit schakelaar: De aan / uit schakelaar zit op een makkelijk bereikbare plaats.
  • Vergrendeling: De connector van de oplaadunit is uitgevoerd met een veiligheidsvergrendeling.
  • Hygiëne: Het handbedieningspaneel is volledig naadloos geseald. Dit draagt bij aan verlaging van het infectierisico.

Related posts

LIANA zit/sta-stabilisator

Vroege mobilisatie van patiënten op 1m² direct aan de rand van het bed Met de LIANA zit/sta-stabilisator van MOTIONCARE® wordt het mobiliseren van...

geplaatst op

George Surgeon Chair

George Surgeon ChairWhen precision is all that matters The George surgeon chair is designed with high precision and ergonomics in mind. This is...

geplaatst op

Oplossingen

Oplossingen Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit viverra, erat himenaeos augue et tempus feugiat est, consequat cursus mattis...

geplaatst op

DOC Classic

Mobile surgery chair designed for procedures to eye, nose, ear, mouth & face The DOC, Dynamic Operating Chair is both an operating chair and...

geplaatst op
stryker R2PRO Etac Technicare carina babynel aurion lameris VELA medical logo