Gynaecologie

Voor het gericht vinden van specialistisch meubilair voor ziekenhuizen, zorginstellingen en revalidatiecentra of voor de complete inrichting van een (gezondheids)praktijk, bent u bij NovyMed aan het juiste adres. Onder meer op gynaecologisch gebied beschikt NovyMed over verschillend medisch meubilair voor verloskunde, zoals wendbare gynaecologische stoelen en ergonomisch instelbare, comfortabele onderzoeksbanken.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in:

  • Femina

Gynaecologie onderzoeksbanken

Een door ons geleverde gynaecologische onderzoeksbank of onderzoekstafel wordt aangeboden met praktische wieltjes. Hierdoor is dit zorgapparaat wendbaar en past het ook gemakkelijk, al dan niet uitgeklapt, in een kleinere praktijkruimte. De onderzoeksbanken zijn ofwel elektrisch ofwel traploos verstelbaar, waardoor het niet uitmaakt welke lengte de uiteindelijke gebruiker heeft.

Ook voor mensen met een verminderde spierkracht biedt een dergelijke behandeltafel uitstekende gebruiksmogelijkheden. Voor een kleinere praktijkruimte adviseren wij eigenlijk altijd een complete onderzoekstafel die als het ware rust op een volledig werkbureau. Naast werkruimte is er opbergruimte en een of meer stopcontacten. Ook deze gynaecologische onderzoeksbank is volledig bekleed.

Gynaecologische stoelen

Als zorgverlener wilt u toch alleen maar dat uw patiënten zich op hun gemak voelen. Zowel de praktijkruimte als het zitmeubilair moet daarom in principe gewoonweg aan een standaardnorm voldoen. Allereerst dienen beide comfort te bieden, wat wij laten terugkomen in alles wat wij leveren. Mocht u advies willen over de algehele inrichting, neemt u dan gerust contact met ons op.

Al ons zitmeubilair is voorzien van verschillende extras die het comfort bevorderen: zoals een kussentje voor onder de nek. Ook bestaat er een gynaecologische stoel met afzonderlijk van elkaar beweegbare beengedeelten.Om iedere patiënt de beste zorg te garanderen is het voor de gynaecoloog, verloskundige en kraamverpleegkundige cruciaal dat er gewerkt wordt met goed materiaal.

Daarnaast is elke patiënt zoals elke bevalling uniek en verdient zij een plek waar zij zich thuis voelt. Een plek waar de patiënt samen met haar partner op een veilige plek, in alle rust kan bevallen.

Gynaecologisch meubilair van NovyMed

NovyMed levert een uitgebreid assortiment gynaecologisch onderzoeksmeubilair van onderzoeksbanken tot ergonomische stoelen bestemd voor voor zwangeren.

Onderhoud en service

Daarnaast voorziet NovyMed in professioneel onderhoud. 7 dagen per week en VCA-gecertificeerd, met of zonder onderhoudscontract, bij NovyMed bent u altijd verzekerd van uitstekend materieel dat verrijdbaar is wanneer noodzakelijk en stabiel staat zodra de situatie ernaar vraagt.

NovyMed is een betrouwbare leverancier van o.a. ziekenhuisbedden, stretchers, brancards, onderzoeksbanken, kinderbedden en overig medisch meubilair, bestemd voor o.a. verloskunde, SEH, dagbehandeling en patiënt transport. die u onmiddellijk begrijpt zodra u aangeeft wat u eventueel nog mist, want ook qua accessoires bij de zorgapparatuur staat dit bedrijf bovenaan de lijst van professionals in het vinden van de meest passende oplossing qua zorgapparatuur voor uw praktijk of instelling.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in: