Brancard

NovyMed levert adequate brancards met de meest optimale service. Gedegen productkennis en uitstekend advies vormen het hart van NovyMed, die het meest efficiënte medisch meubilair voor uw instelling of toepassing aanbiedt. De diverse modellen brancards, maar ook de originele onderdelen zijn beschikbaar voor de behoeften binnen uw zorg- of welzijnsinstelling.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in:

NovyMed

Novymed richt zich op een breed scala binnen zorg en welzijn, waaronder:

  • Prime

  • Prime E

Comfort en bedieningsgemak

Optimaal comfort staan centraal binnen het aanbod van onze producten, maar bedieningsgemak is ook cruciaal. Onze aandacht vestigt zich op specifieke wensen per instelling. Doordat we een uitmuntend zicht hebben op innovaties binnen de sector, kunnen we dit omzetten in oplossingen die aansluiten bij uw behoeften. We bieden bedden, lig systemen, nachtkasten, stoelen, onderzoektafels, trolleys en andere toebehoren voor zorginstellingen.

Alle producten zijn veilig en doeltreffend. Het patiënten gemak wordt zo vergroot. Onze bekwame kennis en service zorgt dat letsel bij zowel zorgverleners als patiënten wordt verminderd. Daarnaast staat een team van monteurs met gedegen productkennis u bij. Reparaties en klein onderhoud worden door ons verzorgd. Zowel preventief als reparatie. Doordat we internationaal georiënteerd zijn, zijn we altijd up-to-date met betrekking tot de meest innovatieve oplossingen. Een onderhoudscontract op maat is beschikbaar en daarnaast is het mogelijk de medewerkers van uw technische dienst op te leiden. Zo wordt kennis door middel van instructie overgedragen en blijft het functioneren van het materiaal presteren.

Kwalitatieve brancards voor ieder doeleinde

Medische diensten dienen goed uitgerust te zijn. Gebrekkig materiaal zorg voor onwenselijke situaties. Dit geldt uiteraard ook voor draagtoestellen. Om personen efficiënt te vervoeren naar de plaats van bestemming zijn kwalitatieve draagtoestellen onontbeerlijk. NovyMed is een toonaangevende leverancier van medisch meubilair voor ziekenhuizen en zorginstellingen en verstrekt adequaat materiaal, waaronder de brancard.

  • Gynnie 1061

  • Prime X

Brancardsystemen

Brancards zijn er in wezen voor allerlei soorten toepassingen, zowel spoedeisend als interne verplaatsing. Voor ieder doel is er dus een ander type brancard nodig. Onze brancards voldoen aan specifieke eisen en zijn geschikt voor alle typen zorgverlening.
Patiënttransport met de brancards is zodoende prettig voor de patiënt, maar ook zeer doelgericht in zijn gebruik.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in:

Levering aan instellingen

Er is een breed scala aan modellen, aangepast aan de aard van het gebruik van de brancard. Zorginstellingen, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en revalidatiecentra behoren tot afnemers, maar ook verpleeghuizen en mantelzorgers zijn kopers van brancards. In de bedrijfshal in ’s Hertogenbosch is een uitgebreide voorraad aan originele onderdelen beschikbaar. We leveren verschillende merken en verzekeren optimaal onderhoud. Het effect op de werkvloer van uw zorginstelling is vaak dat het meubilair u ontlast en zodoende de focus kan liggen op uw oorspronkelijke kerntaken.

Medisch Meubilair op maat

NovyMed is een vooraanstaand bezorger van medisch meubilair. De expertise ligt in de kennis van alle producten die leverbaar zijn. Echter kunnen we ook advies op maat geven. Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we competent zijn in het aanpassen van bestaande producten. Zo bieden we een wenselijke oplossing die voldoet aan de behoeften van de situatie. Op deze wijze is het materiaal af te stemmen op uw wensen.