Babybedden van NovyMed

In een zorginstelling komen mensen van alle leeftijden, zo ook de allerkleinsten: pasgeborenen en baby’s. Om dee patiënten goed te kunnen bedienen, dient er speciaal daarvoor ontwikkeld materiaal, zoals babybedden, voor handen te zijn. Materieel waarmee de kinderarts, kinderverpleegkundige, kinder-IC verpleegkundige en pediatrisch verpleegkundige mee overweg kan. Bovendien moet het verblijf prettig zijn voor de patiëntjes.

Wat het belang is van een speciaal babybedje ziekenhuis en van welke voordelen u als verzorger profiteert als u babybedden plaatst op de kraamafdeling, leest u op deze pagina.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in:

De voordelen van een kinderbedje

Een ziekenhuis babybed moet allereerst veilig en comfortabel zijn. Daarnaast brengt een babybedje ook enkele praktische voordelen met zich mee voor de verzorgers op de kraamafdeling:

  • Positionering: Zo staat het ziekenhuis babybed dankzij elektrische hoogteversnelling altijd op de ideale hoogte, zodat het Pediatrie personeel niet hoeft te bukken om voor het kindje in het bed te zorgen.
  • Mobiliteit: Daarnaast kan het bed eventueel snel verplaatst worden, dankzij de 150mm wielen die zijn bevestigd onder het bed. Op deze manier kan het kindje zelfs slapend overal mee naartoe genomen worden. Moet het kindje in het bed een behandeling ondergaan, dan kunt u hem of haar eenvoudig met het bedje meenemen.

Een interessant financieel voordeel van het bedje, is dat het bed niet enkel te gebruiken is voor pasgeboren baby’s. Ook als er een kindje moet overnachten dat al enkele maanden oud is, kunt u de bedden gewoon voor hem of haar gebruiken. In tegenstelling tot een wieg, kan het bedje enkele maanden gebruikt worden en is het bedje geschikt voor meerdere leeftijdsgroepen in het ziekenhuis.

Het babybed: Een veilig bed voor de allerkleinsten

Een baby is erg kwetsbaar. Er liggen niet alleen gevaren op de loer als het kindje wakker is, maar wanneer het kindje ligt te slapen kunnen er ook allerlei dingen gebeuren die een gevaar vormen voor het kind. Wilt u zeker weten dat de baby’s in uw zorginstelling veilig kunnen rusten, dan heeft u een speciaal babybed ziekenhuis nodig. Een babybedje is niet alleen comfortabel voor het kindje, maar is bovendien honderd procent veilig voor de allerkleinste patiënten in uw zorginstelling. Een kind kan bijvoorbeeld onmogelijk uit een babybedje ziekenhuis vallen en er kunnen geen onderdelen loskomen van het babybed ziekenhuis, wat betekent dat dit het perfecte bed is voor de allerjongste en kwetsbare kindjes.

Uiteraard worden alle babybedden die voor zorginstellingen gebruikt worden, helemaal gecontroleerd en volledig goedgekeurd. Enkel goedgekeurde bedden die met zekerheid voor honderd procent veilig zijn voor de kinderen, worden door ons aangeboden en in diverse zorginstellingen geplaatst.

  • Babynel Co-Sleep

  • Babynel Lift

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in: