Verlosbed

Verlosbed

Veel vrouwen vinden het prettig om te bevallen in het ziekenhuis voor het geval er iets mis gaat. Deze poliklinische behandelingen worden in het ziekenhuis begeleid door de kraamverpleegkundige of kraamverzorgende. In andere gevallen is een klinische bevalling noodzakelijk, wanneer bijvoorbeeld de eerdere bevalling moeizaam verliep, de baby te vroeg geboren wordt of er een meerling verwacht wordt. Wat de reden voor de bevalling ook is, elke zorginstelling streeft naar een optimale verzorging van de moeders en nieuwe pasgeborenen. De verloskamer wordt van tevoren goed in gereedheid gebracht, om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Welke bevalling er ook plaatsvindt, een poliklinische of een klinische bevalling, de verloskamer is nodig. Een zeer belangrijk onderdeel in de verloskamer is het verlosbed. Dit is het bed waar de moeder uiteindelijk zal bevallen en zal worden verpleegd. Uiteindelijk vindt de gehele bevalling plaats op dat bed. Het is dus van groot belang om geschikte kwalitatief hoogwaardige verlosbedden te inventariseren voor de beste zorg van de patiënten.

Novymed Verlosbedden

Verlosbedden bestaan uit twee delen. Er kunnen beenhouders worden geplaatst aan het voorste gedeelte van het verlosbed. Deze beenhouders zijn nodig indien er zich tijdens de bevalling moeilijkheden voordoen of de patiënt na afloop gehecht moet worden.
Het bed verbetert de ergonomie en verhoogt het gebruiksgemak voor zowel patiënt als verzorgende. Tevens biedt een verlosbed het hoogste niveau op het gebied van veiligheid voor de moeder en de pasgeborene ten opzichte van gewone ziekenhuisbedden. Het draagt bij aan optimale zit- en ligcomfort, welke gunstige voordelen heeft voor de moeder die al weeën heeft of erop wacht.

LD304 Verlosbedden

Novymed biedt hoge kwaliteit verlosbedden met het hoogste veiligheidsniveau en comfort aan zowel de moeder als de pasgeborene. Deze verlosbedden zijn zeer vooruitstrevend en bevatten de nieuwste technologische foefjes. De verzorgenden, waaronder verloskundigen, gynaecologen, arts-assistenten en kraamverpleegkundige of kraamverzorgenden putten veel voordelen uit de sterk verbeterde ergonomie, eenvoudige bediening en goede verrijdbaarheid. Mocht er iets drastisch fout gaan tijdens de bevalling kan het bed snel en efficiënt verplaatst worden. Het bed is zowel door de patiënt als door de verzorgende elektrisch te verstellen om een optimale stand te realiseren. Het bed heeft wegdraaibare zijhekken. Deze hekken hebben geïntegreerde druktoets bediening voor alle elektrische functies. Hygiëne is belangrijk, maar in een zorginstelling des te meer. Daarom biedt dit model het grootste gemak op get gebied van hygiëne. Het bed is zodanig ontworpen dat deze met gemak schoon te maken en schoon te houden is.

Koop kwalitatief goede verlosbedden bij Novymed. Zorgverleners trachten steeds zo goed mogelijk zorg te verlenen aan het kersverse geboren baby en de net bevallen moeder. Met de verlosbedden van Novymed wordt de zorg voor de patiënten optimaal versterkt en verbeterd.

Related posts

Oplossingen

Oplossingen Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit viverra, erat himenaeos augue et tempus feugiat est, consequat cursus mattis...

geplaatst op

DOC Classic

Mobile surgery chair designed for procedures to eye, nose, ear, mouth & face The DOC, Dynamic Operating Chair is both an operating chair and...

geplaatst op

Stryker

Be Smart, Be Backsmart Musculoskeletale aandoeningen zijn de belangrijkste gezondheidszorgproblemen die verband houden met werk in de Europese...

geplaatst op
stryker R2PRO Etac Technicare carina babynel aurion lameris VELA medical logo