U-shape

Het comfort van de patiënt staat vaak voorop, een logische gedachte. NovyMed gaat echter een stap verder. Door te luisteren naar de beste specialisten, de patiënten, het traumateam, de röntgenafdeling en verpleekundigen ontdekten we een innoverende stretcher. Deze stretcher, de U Shape 953, biedt tijdens onderzoeken de patiënt en de behandelende arts of zorgende het gewenste resultaat helpt boeken. Wanneer uw patiënt ook bij u op de eerste plaats staat, lees dan zeker verder waarom.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in:

U-shape, de patiënt staat voorop

De U-shape 953 vormt de recenste innovatie van Novymed. Novymed dacht namelijk na over hoe het gemak van patiënten nog verbeterd kan worden. Na lang onderzoek ontstond de idee voor een gloednieuwe stretcher. Deze röntgenstretcher staat in voor trauma en endoscopie. Dit uniek gegeven zorgt voor een optimaal behandelgemak voor uw patiënt. Dit vormt een fantastische win-winsituatie voor beide partijen. U kan zich beter focussen op de patiënt en de patiënt zal zich veel comfortabeler voelen.

Waarvan komt de naam?

Het ligvlak is zowel aan het hoofd- als aan het voeteinde eenentwintig centimeter en kan makkelijk in zowel de lengterichting als de C-boog verplaatst worden. Daarnaast kan er gemakkelijk een trendelenburg-positie worden aangenomen. Hierdoor zullen opnames en x-foto’s over de gehele lichaamslengte van de patiënt toegankelijk zijn. De naam komt van het u-vormige onderstel wat zorgt voor een optimale toegankelijkheid van uw opnameapparatuur. Deze eigenschappen staan volledig in functie van u en uw patiënt, waardoor het verplaatsen van de patiënt naar een aparte röntgentafel volledig tot de verleden tijd behoort.

  • U-Shape 953

Uw partner in de gezondheidszorg

Onze stretcher staat nu ter beschikking en kan dus in verschillende ziekenhuisafdelingen optimaal gebruikt worden. Patiënten zullen bij het volgende onderzoek een duidelijk verschil ervaren en zich steeds beter voelen bij de onderzoeken die men dient te ondergaan. Dit komt niet enkel ten goede van de patiënt, maar ook voor u als arts of zorgende. U zal een gebruiksgemak ervaren dat u nog nooit eerder hebt ervaart en zal dit uitstralen naar de patiënt.

U-shape 953, wanneer de patiënt dus op nummer één staat!

Wij als vooruitstrevend bedrijf, bieden uiteraard nog vele andere producten aan. U kan steeds bij ons terecht voor bedden, ligsystemen, nachtkastjes, brancards, stoelen, onderzoekstafels, medicijnwagens, trolleys en nog veel ander meubilair. NovyMed heeft een enthousiast en ervaren serviceteam. Al onze monteurs beschikken dan ook over een zeer goede productkennis en kunnen op locatie eventuele storingen verhelpen alsook technische service verlenen. Naast reparaties en klein onderhoud kunnen wij het totale onderhoud van bedden en brancards verzorgen. U kan steeds vrijblijvend een kijkje nemen op onze website www.novymed.com.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in: