U-Shape 953 X-RAY Stretcher: Het perfecte behandelsysteem

Het antwoord, wanneer elke seconde telt.

Snelle diagnostiek, directe zorg: Red levens met de U-Shape 953

Verbeter het tempo en de precisie van uw zorgverlening.

Één stretcher voor de gehele traumaprocedure. In de wereld van traumatologie is het maken van snelle diagnoses levensreddend. Vergrijzing (leidend tot een toename van patiënten) en de verdere concentratie van de SEH-afdelingen, hebben ertoe geleid dat de gemiddelde werkdruk voor professionals in de gezondheidszorg ieder jaar toeneemt. De U-Shape 953 Stretcher helpt om de workflow efficiëntie te verhogen en redt levens door het reduceren van doorlooptijden.


Uw partner in snelheid en efficiëntie

  1. Röntgendoorlaatbaar: Krijg een ononderbroken röntgenbeeld van kruin tot teen zonder patiëntverplaatsing.
  2. Multi inzetbaar: Pas de stretcher aan voor gebruik in diverse ruimtes, van de traumakamer tot de röntgen- en scopiekamer.
  3. Toegankelijkheid met C-Boog: Open zijden onderstel voor onbelemmerde toegang en positionering.
  4. Verschuifbaar ligvlak: Over het gehele lichaam mogelijk middels röntgen C-Boog – voor snelle en efficiënte diagnostiek.

Ontworpen voor de moderne gezondheidszorg

  • Complexe imaging toegang: Werkt naadloos met diverse merken en types röntgenapparatuur.
  • Betrouwbaar en veelzijdig: Bewezen prestaties in SEH en andere afdelingen, inclusief bariatrische patiënten.
  • Optimale ergonomie: Verbindt patiëntveiligheid, gebruiksgemak en 360° toegankelijkheid.
  • Robuust en veilig ontwerp: Hydraulische hoogteverstelling, geen rondslingerende elektriciteitskabels, en een statische belasting van 350 kg.

U-Shape en het ‘Golden Hour’

Wanneer elke seconde telt, telt uw stretcher dan mee? Het “Golden Hour” is een term die zorgmanagers en medisch specialisten allen bekend is. Het eerste uur na een ernstig letsel of medische noodsituatie is cruciaal, een tijdsbestek waarin snelle en accurate diagnoses het verschil kunnen maken tussen leven en dood, volledig herstel of blijvende schade. Met de U-Shape 953 van NovyMed wordt elke seconde geoptimaliseerd.


Unieke eigenschappen en veiligheid

De U-Shape biedt een perfecte balans tussen (patiënt) veiligheid, ergonomie en gebruiksgemak. Met een dynamische belasting van 315 kg en een statische belasting van 350 kg, is deze stretcher ook geschikt voor de behandeling van bariatrische patiënten. Extra functies zoals inklapbare bedhekken, DIN-rail voor de bevestiging van accessoires, en een intrekbaar 5e wiel zorgen voor uitstekende manoeuvreerbaarheid en toegankelijkheid.

stryker R2PRO Etac Technicare carina babynel aurion lameris VELA medical logo