Stretcher

Elk ziekenhuis, zorginstelling of andere overkoepelende instelling in de zorgsector streeft naar de beste zorg voor zijn patiënten. Veiligheid, comfort, gemak en een betere ergonomie staan op de eerste plaats.

De patiënten willen alsook comfortabele zorg en zeker weten dat ze doeltreffend en uitmuntend verzorgd worden. Naast opgeleid en kundig personeel, zijn hoogwaardige kwalitatieve producten ook essentieel.

Producten die het verplaatsen van patiënten vergemakkelijkt, de zorg voor patiënten verbetert in elk opzicht en het werk van de zorgverleners veilig maakt.

Op zoek naar producten op medisch gebied? Dit is het goede en perfecte adres voor een diversiteit aan medische producten. Wij zijn een autoriteit op het gebied van medisch meubilair.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in:

Soorten stretchers

In elk ziekenhuis zijn er verschillende stretchers nodig, zoals de transportstretcher, Big Wheel stretcher, MDL stretcher of brancard. Daarom bieden wij een breed aanbod aan stretchers bedoelt voor het mobiliseren en behandelen van patiënten. We bieden stretchers voor de verzorging van de patiënten met letsel.

Daarnaast zijn er ook stretchers te koop ter vervanging van de röntgentafel. Deze unieke stretcher voor trauma en endoscopie zorgt voor een optimaal behandelgemak voor de patiënt. Ook voor de poliklinische chirurgische ingrepen en gynaecologische en urologische onderzoeken en behandelingen bieden wij de beste stretchers.

Een aantal van onze stretchers bundelen de eisen van verschillende afdelingen in één enkel product zodat de patiënt een zorgcontinuüm wordt geboden met zo weinig mogelijk verstoringen. En ook het behandelend personeel, zoals scopisten, verpleegkundigen en artsen met de stretcher overweg kunnen.

De noodzaak van een stretcher binnen elke instelling in de zorgsector

Onze hoogwaardige kwalitatieve stretchers ondersteunen bij een goede infectiebestrijding en doeltreffend risicobeheer. De stretchers zijn bruikbaar voor verschillende doelgroepen. Van kinderen en volwassenen tot ouderen, iedereen geniet de beste zorg met de stryker stretchers.

Stretchers bieden verschillende verbeteringen binnen de welbekende zorginstellingen:

  • Efficiënt: De stretcher draagt bij aan een snellere en efficiënte werkflow. De verzorgers, artsen en dokters kunnen hierdoor meer patiënten helpen op een veiligere en comfortabelere manier in een mum van tijd.
  • Patientgemak: Met de stretchers bieden wij grootste patientgemak. De veelzijdige ontwerpen bieden een uitzonderlijk hoge patiëntenzorg.
  • Veiligheid: Met onze stretchers streven we naar een veilige en efficiënte werkomgeving van dokter tot schoonmaker.
  • Uitvoering: De dokters, artsen en andere zorgverleners kunnen hun alledaagse werkzaamheden beter uitvoeren.
  • Hygiëne: De stretchers zijn gemakkelijk schoon te houden. Hygiëne staat voorop en hiermede wordt meteen ook de veiligheid van de patiënten gewaarborgd.

De patiënt kan ter plekke goed verzorgd worden aan letsels, botbreuken en dergelijke. Tevens zijn de bedden naar gewenst verplaatsbaar. De wielen zijn zeer wendbaar, zodat de zorgverleners indien nodig de patiënten eenvoudig kunnen verplaatsen. De stretchers zijn goed te onderhouden, vanwege het eenvoudige ontwerp.

  • Prime

  • U-Shape 953

  • Gynnie 1061

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in: