Strategische samenwerking TechniCare en Novymed


NovyMed: Exclusieve Nederlandse distributeur van behandelstoel Proceed

Geweldig nieuws! TechniCare en NovyMed hebben een strategische samenwerking aangekondigd om de zorg in Nederland te verbeteren. Vanaf 1 maart 2023 zal NovyMed Benelux de exclusieve distributeur worden van de behandelstoel Proceed voor de Nederlandse markt.

Proceed Gips-/behandelstoel

De Proceed is een behandelstoel die oorspronkelijk voor de gipskamer is ontwikkeld. In de praktijk heeft de stoel zich inmiddels echter bewezen als een compacte, veelzijdige behandelstoel waar zo goed als alle behandelingen op verricht kunnen worden.


Één aanspreekpunt voor verkoop, service en onderhoud

Voor Nederlandse zorginstellingen en ziekenhuizen betekent de samenwerking tussen NovyMed en TechniCare één aanspreekpunt voor verkoop, service en onderhoud. Hierdoor kan het ziekenhuis sneller beschikken over demo’s, proefplaatsingen en producten.

Mobilizing Healthcare

NovyMed is al decennia een specialist op het gebied van patient transfers, en voortdurend op zoek naar slimme oplossingen om de veiligheid, efficiency en comfort binnen de gezondheidszorg voor zowel de patiënt als de zorgprofessional te verhogen. De Proceed vormt een logische uitbreiding op het assortiment en aanvulling op NovyMed’s visie: Mobilizing Healthcare.

Ga voor meer informatie naar de Proceed productpagina.


Meer weten meer over de Proceed of onze samenwerking?


Over TechniCare

TechniCare is een Nederlandse fabrikant en producent van medische hulpmiddelen klasse I. TechniCare focust zich op het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van producten die concreet bijdragen aan een verbetering van de zorg voor zowel patiënt als professional. Enkele voorbeelden van innovaties zijn het Nascentia verlosbed en de Mobilyzer. Sinds het jaar 2020 is TechniCare producent, ontwikkelaar en leverancier van de Proceed, een behandelstoel die oorspronkelijk voor de gipskamer is ontwikkeld. Hierin focussen ze op het leveren van een compacte behandelstoel waar zo goed als alle behandelingen op verricht kunnen worden.