Samenwerking tussen NovyMed en Avans Hogeschool

Sinds augustus 2017 is het mogelijk om in ’s-Hertogenbosch een Associate degree (Ad) te volgen. Een Ad is een tweejarige praktijkgerichte hbo-opleiding met een wettelijk erkend hbo-diploma. De Ad-opleidingen van de Avans Academie in ‘s-Hertogenbosch zijn ontwikkeld door een samenwerking tussen hbo, mbo en bedrijfsleven. Ze sluiten daarom goed aan op zowel de praktijk als op een vervolgopleiding aan het hbo.

Een unieke kans voor NovyMed en Avans

Deze nieuwe Ad-opleidingen van Avans Hogeschool bieden een bedrijf als NovyMed een unieke kans om op interactieve wijze op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van HRM. Bovendien biedt samenwerking tussen NovyMed en Avans Hogeschool de mogelijkheid om actuele en concrete projecten aan hbo-studenten voor te leggen.

Richard Krznaric

Directeur van NovyMed B.V.

NovyMed ondersteunt de mix van opleiding en praktijk

Met de tweejarige Hbo-opleiding Associate degree Human Resource Management worden studenten een alleskunner op het gebied van Human Resource Management (HRM). Ze houden zich bezig met werving en selectie, beloning, functioneren, opleiden en juridisch-administratieve processen. Zij leren alles over de processen die te maken hebben met medewerkers in organisaties. De opleiding is praktijkgericht. Samen met andere studenten en onder begeleiding van ervaren docenten werken studenten aan HRM-opdrachten uit de praktijk.

De mogelijkheid om kennis op interactieve wijze te waarborgen

Het ondernemerschap is in verband met de snelle ontwikkelingen in wet- en regelgeving binnen de zorg vaak complex. Als MKB-bedrijf heeft het zakelijke belang voor NovyMed vaak de hoogste prioriteit, waardoor de aandacht veelal primair uitgaat naar de klant. Anderzijds heeft NovyMed ook te maken met zaken zoals ICT, kwaliteit en productregistratie, vraagstukken op juridisch-fiscaal gebied en HR. Het is bijna onmogelijk om deze kennis allemaal optimaal onder te brengen onder één commercieel georiënteerd dak. Temeer ook dat NovyMed op zoek is gegaan naar mogelijkheden om op een interactieve wijze actuele kennis te waarborgen.

Meer weten over deze samenwerking?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in: