NovyMed kijkt tevreden terug op geslaagde MEDICA 2016

Van 14 t/m 17 november was NovyMed B.V. samen met Synergie Nederland vertegenwoordigd op de MEDICA 2016 beurs in Düsseldorf. Met meer dan 130.000 bezoekers en ruim 4.900 exposanten staat deze beurs wereldwijd bekend als toonaangevend op het gebied van medische technologie. Afsluitend kijken we terug op een geslaagd evenement waar we veel nieuwe, innovatieve en interessante ontwikkelingen hebben ervaren en belangrijke partners en relaties hebben gesproken.

Naast de vele (inter)nationale bezoekers, liet ook de Nederlandse media de beurs niet ongemoeid. Zo blijkt uit de uitzending van RTL MedicalTravel van zaterdag 19 november. Hierin was directeur Richard Krznaric te zien in het verslag van de MEDICA-beurs. In de onderstaande video beschrijft hij kort de werking- en procesverbetering van de DOC-operatiestoel. Het is namelijk bewezen dat deze operatiestoel de efficiëntie met 40 tot 50% verbetert.

Bekijk het fragment van MedicalTravel op RTL >>

RTL Medicaltravel is een programma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en reizen.

Middels deze weg willen wij onze partner Synergie Nederland, de organisatie van MEDICA 2016, alle bezoekers en exposanten bedanken voor een geslaagd evenement.

Wenst u meer informatie over onze DOC-series? Klik dan op de onderstaande link:

NovyMed neemt DOC-serie over >>