Mobiel opereren door NovyMed

NovyMed speelt, volgens de overtuiging Mobilizing Healthcare, in op 7 gebieden: differentiatie, onveiligheid, ouderenzorg, preventie, technologie, duurzaamheid en marktwerking.

Een leidend voorbeeld van een product die inspeelt en bijdraagt aan de ontwikkelingen in deze gebieden is de Dynamische Operatie Stoel, ofwel Dynamic Operating Chair: de DOC One en DOC Classic.

Lees meer

Deze stoel is een elektrisch instelbare en mobiele operatiestoel bedoeld om te worden gebruikt bij poliklinische ingrepen en/of bij klinische ingrepen in combinatie met dag opname. Het concept draagt bij aan het comfort en veiligheid van de patiënt en voor de ergonomie van de verpleegkundige omdat onder meer de patiënt niet getild hoeft te worde en de stoel zeer makkelijk verrijdbaar is.

Lees minder

Het DOC concept van NovyMed - Mobilizing Healthcare

Ontvangst

Patiënt neemt plaats op de comfortabele stoel met een lage instap.

Voorbereiding

In een speciale voorkeur stand van de stoel kan de pre medicatie gegeven worden.

Verplaatsen

Het centrale 5de wiel en de elektromechanische reminrichting zorgen voor betrouwbare, ergonomische manoeuvreerbaarheid.

Opereren

De patiënt overtillen is niet nodig. De operatie kan direct gestart worden met de stoel in een comfortabele positie voor patiënt en de juiste hoogte en stand voor de operateur.

Verplaatsen

Na de operatie wordt de patiënt zonder overtillen weer terug gereden naar de verkoeverkamer.

Herstellen

In een ontspannen houding kan de patiënt bijkomen. De stoel is daarbij door de patiënt positioneel naar behoefte instelbaar.

  • DOC Classic

  • DOC One

Heeft u meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in:

Related posts

Werken bij NovyMed

NovyMed International BV te Gorinchem is een toonaangevende leverancier van medisch meubilair voor ziekenhuizen en zorginstellingen zoals...

geplaatst op

Privacy Policy

Protecting the security and privacy of your personal data is important to Novymed International B.V. we therefore conduct our business in...

geplaatst op