Behandel Meubilair

NovyMed BV is een belangrijke leverancier van medisch behandelmeubilair, bestemd voor de verpleging en andere zorgverleners van o.a. de spoedeisende hulp, dagbehandeling, chirurgie en gynaecologie. Het bieden van zorgoplossingen staat bij ons centraal. Om dit te realiseren adviseren en leveren wij medisch meubilair en bijbehorende accessoires aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, revalidatiecentra en andere zorginstellingen. Daarnaast ondersteunen wij door middel van het verzorgen van preventief en correctief onderhoud aan onze producten.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in:

Medisch behandelmeubilair dient naast de vereiste normeringen ook aan verschillende praktische eisen en verwachtingen te voldoen. Zo stelt de patiënt eisen wat betreft comfort, veiligheid en gemak en zal de facilitair manager van een ziekenhuis een zekere mate van hygiëne, kwaliteit en duurzaamheid vooropstellen. Daarnaast spelen de factoren ergonomie en mobiliseren in steeds meerdere mate een belangrijke rol.

Omdat NovyMed midden de markt opereert, weten wij wat er speelt en streven wij ernaar om ons assortiment zo goed mogelijk op deze markt af te stemmen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en trends.

Dus bent u op zoek naar een medische onderzoeksbank, (trauma) stretcher, trolley, behandeltafel, behandelstoel of bed dat voldoet aan de eisen van onder andere u als de zorgmanager, hoofd verpleging, teamleider, unit hoofd, inkoper, facilitair manager of technische dienst? NovyMed helpt u verder.

Behandel Meubilair van Novymed

Ons meubilair is:

  • Praktisch: Het meubilair is verrijdbaar en op vele manieren zoals bijvoorbeeld hydraulisch of elektrisch verstelbaar. Naast hoog/laag, is ons behandel meubilair geschikt voor verschillende houdingen en posities, zoals de positie van Trendelenburg.
  • Multifunctioneel: Het medische behandelmeubilair van NovyMed is geschikt voor verschillende gebieden binnen de zorgsector. Zo beschikken wij over medische hulpmiddelen die bestemd zijn voor dagbehandeling, verpleging, SEH en verloskunde.
  • Hoogwaardige kwaliteit: al het door NovyMed leverbare meubilair, zoals behandelbanken, behandelstoelen, trolleys en stretchers, worden gemaakt van stevige, hoogwaardige en duurzame materialen die voldoen aan de richtlijnen volgens de 93/42/EEC medische hulpmiddelen.
  • Hygiënisch: Al het meubilair van NovyMed is gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden omdat wij weten dat hygiëne een cruciale factor is binnen de zorgsector.
  • Ovalia2

Kwaliteitsmeubilair voor zorginstellingen, ziekenhuizen en revalidatiecentra

Als enige in Nederland leveren wij medisch behandelmeubilair van hoogwaardige kwaliteit van merken als Stryker en Carina medical BV. Daarnaast ontwerpen en leveren wij ook onze eigen lijn behandel meubilair, waaronder: de DOC One, DOC Classic en U-shape meubilair. Wij leveren aan verschillende zorginstellingen, revalidatiecentra, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

NovyMed levert o.a. verschillende soorten bedden, elk toegespitst op zijn eigen doel: ziekenhuisbedden, speciale verlosbedden, kinderbedden, maar ook brancards en stretchers.

Ook leveren we de benodigde accessoires als diverse ligsystemen, matrassen en nachtkastjes, maar ook bij voorbeeld medicijnkarren en trolleys. Door de verschillende hoogte aanpassingen en verschillende eigenschappen zoals röntgendoorlatendheid, zijn de bedden van NovyMed geschikt voor uiteenlopende doeleinden.

Dit alles ondersteunt de verpleger of transporteur en zorgt ervoor dat zij efficiënter kunnen werken. Transfers worden lichter en eenvoudiger doordat infuussystemen makkelijker aan een behandelbank of transportbed bevestigd en mee vervoerd kunnen worden. Dit vereenvoudigt de taak en verhoogt het werktempo, waardoor de efficiëntie vergroot wordt, terwijl de werklast niet veel toeneemt.

Wilt u weten wat wij nog meer kunnen leveren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren bereikbaar!

Onderhoud en Service

NovyMed beschikt over een eigen werkplaats waar we de aanpassingen ontwerpen en de diverse veranderingen uitvoeren, mits deze voldoen aan de Medical Devices Regulation (MDR) regels. Ook doen wij reparaties en kunnen wij u helpen bij het onderhoud van het geleverde meubilair. U kunt er ook voor kiezen om ons ook voor het onderhoud te laten zorgen. Onze servicedienst heeft een landelijke dekking en NovyMed zal desgewenst graag het jaarlijkse onderhoud van uw meubilair verzorgen.

Meer informatie nodig?

Bel ons via: +31 (0)85 077 33 64 of vul ons contactformulier in: